2012년 3월 25일 일요일

2012 Seoul Nuclear Security Summit Official Schedule Guidance

2012 Seoul Nuclear Security Summit Official Schedule Guidance

March 26(Mon)

16:30 ~ 18:30 Welcoming Reception (120min)

18:30~ 20:00 Summit Business Banquet (90min)

- Evaluating the Progress of Nuclear Security since Washington Summit
* 18:30 ~ 20:30 Spouse Bamquet (National Museum of Korea)



March 27(Tue)

09:00 ~ 11:30 Summit 1st Session (150min)
- State Measure & International Cooperation to Strengthen Nuclear Security (1) -


11:30 ~ 12:00 Summit Memorial Photographing (30min)

12:30 ~ 14:00 Summit Business Luncheon (90min)
- Correlation between Nuclear Security and Nuclear Energy Safety -
*12:00 ~ 13:10 Spouse Luncheon (Blue House Presidential Restaurant)
**13:30 ~ 14:30, Spouse Cultural Activity (Blue House Reception Hall)

14:30 ~ 16:30 Summit 2nd Session (120min)
- State Measure & International Cooperation to Strengthen Nuclear Security (2) -

17:00 ~ 17:30 Chairman's Press Interview

19:00 ~ 21:00 Special Banquet and Cultural Performance(19:00 ~ 19:30, Reception)

댓글 없음:

댓글 쓰기